CARTA DE MENJARS
La nostra cuina, de temporada i de mercat, engloba tocs culinaris de la cuina catalana i francesa, mesclant i adaptant ingredients d’altres països que enriqueixen la diversitat i sabors de les nostres elaboracions.
Llums…
PER COMENÇAR
Pa de pagès amb tomàquet. 4,10€
Anxoves del Cantàbric (6 filets). 16€
Croquetes meloses de rostit i pernil Ibèric. 2,95€/u
Canyuts del delta de l’Ebre a la brasa. 24€
Ostres Speciales Gillardeau al natural nº2. 5,80€/u
Ostres Speciales Gillardeau nº2 amb foie poêle i aranja. 8,50€/u
Patates braves “Viader” amb aji groc i sobrasada de Can Company. 8€
Pernil de vaca “Rubia Gallega” amb focaccia de la puntual. 26€
Taula de formatges artesans de “Cal Formatger” 14€/20€
CÀMERES,
per a continuar
Amanida de bolets en escabetx, varietat d’enciams, fruita de temporada i castanyes. 19,50€
Terrina de llebre rostida amb la seva salsa, codony i brioix. 24€
Carpaccio de magret d’ànec fumat a la brasa, salsa hoisin artesanal, cogombre i pell de pollastre cruixent. 19€
Ceviche Nikkei de Sirviola amb alvocat a la flama i blat de moro. 24,50€
Pèsol del maresme amb tripa de bacallà i múrgoles a la crema. 29€
ACCIÓ!
plats protagonistes
Vieires a la brasa amb beurre blanc, carbassa en textures i nyàmera cruixent. 27€
Filet de llobarro salvatge amb salsa d’ametlles i coliflor en textures. 28€
Pota de pop a la brasa amb ximixurri marí, algues marines i parmentier de patata. 26€
Llamàntol nacional amb la seva salsa, cremós d’api-rave, lletons de xai i rossinyols. 38€
Steak Tartar de Cèrvol amb moll de l’os a la brasa i anguila fumada. 26,50€
Caneló de faisà salvatge amb salsa del tiet “Fermi Puig” 23€
Llom de Cabirol a la brasa amb cremós de castanya i remolatxa 27€
Civet de porc senglar amb vi negre de l’Empordà, salsifís, bolets i emulsió de baileys 28€
T-BONE de vaca vella madurada “Discarlux” amb pebrots del piquillo fumats (1Kg) 75€
Arròs del dia del nostre xef (Caps de setmana)
Peces senceres de peix salvatge a la brasa (Per encàrrec)
FINALS FELIÇOS
per treure’s el barret!
Pa de pessic de la tieta amb xocolata dulcey i fruita de temporada. 8,25€
Tocinet de cel amb blat de moro i cumquat. 8,25€
Xuixo de crema de la pastisseria “Armengol” amb xocolata Valrhona (70%). 8€
Pastis de formatge “Cipresaia”. 8,25€
Avís per a les persones
amb al·lèrgies o intoleràncies
Aquest establiment té a disposició dels clients infor- mació dels plats que ofereix. Consulta l’apartat Taula d’al·lèrgens per a més informació.