CARTA DE MENJARS

La nostra cuina, de temporada i de mercat, engloba tocs culinaris de la cuina catalana i francesa, mesclant i adaptant ingredients d’altres països que enriqueixen la diversitat i sabors de les nostres elaboracions.

Llums…
PER COMENÇAR

Pa de pagès amb tomàquet. 4,10€

Anxoves del Cantàbric (6 filets). 16€

Croquetes meloses de rostit i pernil Ibèric. 2,95€/u

Canyuts del delta de l’Ebre a la brasa. 24€

Ostres Speciales Gillardeau al natural nº2. 5,80€/u

Ostres Speciales Gillardeau nº2 amb foie poêle i aranja.  8,50€/u

Patates braves “Viader” amb aji groc i sobrasada de Can Company.  8€

Pernil de vaca “Rubia Gallega” amb focaccia de la puntual. 26€

Taula de formatges artesans de “Cal Formatger” 14€/20€

CÀMERES,
per a continuar

Amanida de bolets en escabetx, varietat d’enciams, fruita de temporada i castanyes. 19,50€

Terrina de llebre rostida amb la seva salsa, codony i brioix. 24€

Carpaccio de magret d’ànec fumat a la brasa, salsa hoisin artesanal, cogombre i pell de pollastre cruixent. 19€

Ceviche Nikkei de Sirviola amb alvocat a la flama i blat de moro. 24,50€

Pèsol del maresme amb tripa de bacallà i múrgoles a la crema. 29€

 

ACCIÓ!
plats protagonistes

Vieires a la brasa amb beurre blanc, carbassa en textures i nyàmera cruixent. 27€

Filet de llobarro salvatge amb salsa d’ametlles i coliflor en textures. 28€

Pota de pop a la brasa amb ximixurri marí, algues marines i parmentier de patata. 26€

Llamàntol nacional amb la seva salsa, cremós d’api-rave, lletons de xai i rossinyols. 38€

Steak Tartar de Cèrvol amb moll de l’os a la brasa i anguila fumada. 26,50€

Caneló de faisà salvatge amb salsa del tiet “Fermi Puig” 23€

Llom de Cabirol a la brasa amb cremós de castanya i remolatxa 27€

Civet de porc senglar amb vi negre de l’Empordà, salsifís, bolets i emulsió de baileys 28€

T-BONE de vaca vella madurada “Discarlux” amb pebrots del piquillo fumats (1Kg) 75€

Arròs del dia del nostre xef (Caps de setmana)

Peces senceres de peix salvatge a la brasa (Per encàrrec)

FINALS FELIÇOS
per treure’s el barret!

Pa de pessic de la tieta amb xocolata dulcey i fruita de temporada. 8,25€

Tocinet de cel amb blat de moro i cumquat. 8,25€

Xuixo de crema de la pastisseria “Armengol” amb xocolata Valrhona (70%). 8€

Pastis de formatge “Cipresaia”. 8,25€

Avís per a les persones
amb al·lèrgies o intoleràncies

Aquest establiment té a disposició dels clients infor- mació dels plats que ofereix. Consulta l’apartat Taula d’al·lèrgens per a més informació.