CARTA DE MENJARS
La nostra cuina, de temporada i de mercat, engloba tocs culinaris de la cuina catalana i francesa, mesclant i adaptant ingredients d’altres països que enriqueixen la diversitat i sabors de les nostres elaboracions.
Llums…
PER COMENÇAR
Pa de pagès de la “Puntual” amb tomàquet
de penjar 4,25€
Anxoves de l’Escala Premium 000 (6 filets) 19€
Croquetes meloses casolanes de rostit i pernil
ibèric 3,25€/u
Wantun de gamba cruixent especiat amb Ras el
Hanout i escuma agredolça (6 unitats) 18€
Ostres Speciales Gillardeu nº2 (Normandia) al
natural 5,90€/u
Ostres Spéciales Gillardeau nº2 amb escuma de
coliflor i caviar deshidratat 8,85€/u
Foie gras micuit d’ànec de “Coll Verd” amb blat
de moro, xocolata blanca i pa de brioix 24€
Patates braves amb salsa d’ají groc i
sobrassada artesanal de porc negre de Can
Company 8,85€
Pernil ibèric de gla Joselito 28€
Selecció de formatges artesans afinats de “Cal
Formatger”15€/22€
CÀMERES,
per a continuar
Carpaccio de magret d’ànec de ‘Coll Verd’
fumat a la brasa, amb salsa hoisin ar tesanal,
dauets de cogombre i pell de pollastre cruixent
19,50€
Tiradito de Cerviola salvatge amb llet de tigre
oriental, algues marines, rave picant i alvocat
flamat 26€
Amanida de tardor amb bolets de temporada
23€
Tàrtar de tonyina vermella amb remolatxa,
caviar Osciètre i maionesa picant 26€
ACCIÓ!
plats protagonistes
Vieires a la brasa amb salsa beurre blanc,
carbassa i llavors de mostassa 29€
Filet de ratjada amb salsa meunière, carbasso,
escopinyes, quinoa cruixent i fulles d’ostra32€
Pota de pop de Llançà a la brasa amb
ximixurri marí, amanida d’algues marines i
parmentier de patata 29€
Llamàntol blau nacional amb la seva salsa,
parmentier de patata, lletons de xai cruixents i
bolets silvestres.45€
Steak tartar de cérvol sobre el moll de l’os de
la vaca fet a la brasa, coronat amb garoines
fresques 26€
Caneló tradicional de caça amb velouté de
foie gras, vermut blanc de Capçanes i bolets
silvestres saltats 26€
Llom de cérvol a la brasa amb la seva salsa,
cremós de castanya i remolatxa 32€
Terrina de garrinet de porc negre de “Can
Company” amb poma de Girona i un toc de
wasabi 36€
Txuletón de vaca Vella madurada a la brasa
amb pebrots del piquillo de Lodosa. (1Kg)79€
Arròs del dia del Xef (Dissabtes)
FINALS FELIÇOS
per treure’s el barret!
Pa de pessic de la tieta amb xocolata dulcey i fruita de temporada. 8,25€
Tocinet de cel amb blat de moro i cumquat. 8,25€
Xuixo de crema de la pastisseria “Armengol” amb xocolata Valrhona (70%). 8€
Pastis de formatge “Cipresaia”. 8,25€
Avís per a les persones
amb al·lèrgies o intoleràncies
Aquest establiment té a disposició dels clients infor- mació dels plats que ofereix. Consulta l’apartat Taula d’al·lèrgens per a més informació.