CARTA DE MENJARS

La nostra cuina, de temporada i de mercat, engloba tocs culinaris de la cuina catalana i francesa, mesclant i adaptant ingredients d’altres països que enriqueixen la diversitat i sabors de les nostres elaboracions.

Llums…
PER COMENÇAR

Pa amb tomàquet. 3,20€

Anxoves del Cantàbric (6 filets). 16€

Croquetes meloses de rostit i pernil Ibèric. 2,95€/u

Canyuts del delta de l’Ebre a la brasa. 24€

Ostres Speciales Gillardeau al natural nº2. 5,80€/u

Ostres Speciales Gillardeau nº2 amb Caviar de la Vall d’Aran, cansalada ibèrica i soja. 11,50€/u

Patates braves “Viader” amb aji groc i sobrasada de Can Company. 4,90€/u

Pernil de vaca “Rubia Gallega” amb focaccia de la puntual. 26€

Taula de formatges artesans. 14€/20€

CÀMERES,
per a continuar

Amanida de perdiu en escabetx amb peres a l’Oporto, escarola i formatge gorgonzola. 24€

Terrina de llebre rostida amb la seva salsa, codony i brioix. 22€

Carpaccio de magret d’ànec fumat a la brasa, salsa hoisin artesanal, cogombre i pell de pollastre cruixent. 18€

Ceviche Nikkei de Sirviola amb alvocat a la flama i blat de moro. 24,50€

Caneló d’alvocat amb ensaladilla de gamba vermella, maionesa de plàncton i caviar de truita de riu. 22,50€

Musclos bouchot “sense feina” amb salsa thai, tripa de bacallà, bolets i maracujà. 23€

ACCIÓ!
plats protagonistes

Vieires a la brasa amb beurre blanc, carbassa en textures i nyàmera cruixent. 27€

Mero salvatge amb suquet de bullabessa al “Pernod”, patata fondant i escopinyes. 31,50€

Pota de pop a la brasa amb ximixurri marí, algues marines i parmentier de patata. 26€

Llamàntol nacional amb la seva salsa, cremós d’api-rave, lletons de xai i rossinyols. 38€

Steak Tartar de Cèrvol amb moll de l’os a la brasa i anguila fumada. 26,50€

Blanqueta de Pintada en dues coccions amb xampinyons i verdures d’Horta Tramuntana. 22,50€

Arros sec de calamar de potera, amb cansalada ibèrica, ceps i emulsió d’avellanes
(Min. 2 persones/preu per persona). 29,50€

Entrecôte de vaca vella “Discarlux” madurada a la brasa amb pebrots del piquillo fumats. 29,50€

FINALS FELIÇOS
per treure’s el barret!

Pa de pessic de la tieta amb xocolata blanca, iogurt i fruita de temporada. 8€

Tocinet de cel amb blat de moro i cumquat. 8€

Xuixo de crema de la pastisseria “Armengol” amb xocolata Valrhona (70%). 8€

Pastis de formatge “Cipresaia”. 8€

Avís per a les persones
amb al·lèrgies o intoleràncies

Aquest establiment té a disposició dels clients infor- mació dels plats que ofereix. Consulta l’apartat Taula d’al·lèrgens per a més informació.