CARTA DE MENJARS
La nostra cuina, de temporada i de mercat, engloba tocs culinaris de la cuina catalana i francesa, mesclant i adaptant ingredients d’altres països que enriqueixen la diversitat i sabors de les nostres elaboracions.
Llums…
PER COMENÇAR
Pa amb tomàquet. 3,20€
Anxoves del Cantàbric (6 filets). 16€
Croquetes meloses de rostit i pernil Ibèric. 2,95€/u
Canyuts del delta de l’Ebre a la brasa. 24€
Ostres Speciales Gillardeau al natural nº2. 5,80€/u
Ostres Speciales Gillardeau nº2 amb Caviar de la Vall d’Aran, cansalada ibèrica i soja. 11,50€/u
Patates braves “Viader” amb aji groc i sobrasada de Can Company. 4,90€/u
Pernil de vaca “Rubia Gallega” amb focaccia de la puntual. 26€
Taula de formatges artesans. 14€/20€
CÀMERES,
per a continuar
Amanida de perdiu en escabetx amb peres a l’Oporto, escarola i formatge gorgonzola. 24€
Terrina de llebre rostida amb la seva salsa, codony i brioix. 22€
Carpaccio de magret d’ànec fumat a la brasa, salsa hoisin artesanal, cogombre i pell de pollastre cruixent. 18€
Ceviche Nikkei de Sirviola amb alvocat a la flama i blat de moro. 24,50€
Caneló d’alvocat amb ensaladilla de gamba vermella, maionesa de plàncton i caviar de truita de riu. 22,50€
Musclos bouchot “sense feina” amb salsa thai, tripa de bacallà, bolets i maracujà. 23€
ACCIÓ!
plats protagonistes
Vieires a la brasa amb beurre blanc, carbassa en textures i nyàmera cruixent. 27€
Mero salvatge amb suquet de bullabessa al “Pernod”, patata fondant i escopinyes. 31,50€
Pota de pop a la brasa amb ximixurri marí, algues marines i parmentier de patata. 26€
Llamàntol nacional amb la seva salsa, cremós d’api-rave, lletons de xai i rossinyols. 38€
Steak Tartar de Cèrvol amb moll de l’os a la brasa i anguila fumada. 26,50€
Blanqueta de Pintada en dues coccions amb xampinyons i verdures d’Horta Tramuntana. 22,50€
Arros sec de calamar de potera, amb cansalada ibèrica, ceps i emulsió d’avellanes
(Min. 2 persones/preu per persona). 29,50€
Entrecôte de vaca vella “Discarlux” madurada a la brasa amb pebrots del piquillo fumats. 29,50€
FINALS FELIÇOS
per treure’s el barret!
Pa de pessic de la tieta amb xocolata blanca, iogurt i fruita de temporada. 8€
Tocinet de cel amb blat de moro i cumquat. 8€
Xuixo de crema de la pastisseria “Armengol” amb xocolata Valrhona (70%). 8€
Pastis de formatge “Cipresaia”. 8€
Avís per a les persones
amb al·lèrgies o intoleràncies
Aquest establiment té a disposició dels clients infor- mació dels plats que ofereix. Consulta l’apartat Taula d’al·lèrgens per a més informació.