CARTA DE MENJARS

La nostra cuina, de temporada i de mercat, engloba tocs culinaris de la cuina catalana i francesa, mesclant i adaptant ingredients d’altres països que enriqueixen la diversitat i sabors de les nostres elaboracions.

Llums…
PER COMENÇAR

Pa de pagès amb tomàquet. 4,10€

Anxoves de l’Escala (6 filets). 16€

Croquetes meloses de rostit i pernil Ibèric
3€/u

Canyuts del delta de l’Ebre a la brasa 24€

Wan tun de gamba cruixent al Ras el Hanout
18€

Ostres Speciales Gillardeau al natural nº2
5,80€/u

Ostres Speciales Gillardeau nº2 amb Salsa
ponzu, cor de tomàquet i alfàbrega 7,50€/u

Patates braves “Viader” amb aji groc i sobrasada
de Can Company 8,50€

Pernil ibèric de gla amb focaccia de la
puntual 25€

Taula de formatges de “Cal Formager”15€/21€

CÀMERES,
per a continuar

Amanida de mongeta verda amb vinagreta de
mostassa, xampinyons, brots salvatges i menta
17€

Amanida de tomàquets de temporada amb
burrata i festucs 19€

Carpaccio de magret d’ànec fumat a la brasa,
salsa hoisin artesanal, cogombre i pell de
pollastre cruixent. 19€

Ceviche Peruà de corbina salvatge amb blat de
moro i moniato 25€

 

ACCIÓ!
plats protagonistes

Vieires a la brasa amb beurre blanc, síndria,
melo cantalup i mostassa. 27€

Filet de llobarro salvatge amb salsa Hunsao i
albergínia xinesa d’Horta Tramuntana 29€

Pota de pop de Llançà a la brasa amb
ximixurri marí, algues marines i par mentier
de patata 27,50€

Llamàntol nacional amb la seva salsa,
parmentier de patata, lletons de xai i
rossinyols 38€

Steak Tartar de filet de vaca vella “Discarlux”
amb moll de l’os a la brasa i anguila del
delta de l’Ebre fumada 26,50€

Caneló de pintada amb beixamel trufada i
tòfona d’estiu 24€

Presa de porc negre de “Can Company”amb
pinya a la flama i salsa ají panca 25€

Filet de vedella amb salsa cafè de París,
nyoquis cruixents i tòfona d’estiu 29€

Entrecot de vaca vella a la brasa amb
per a continuar pebrots del piquillo fumats 28€

FINALS FELIÇOS
per treure’s el barret!

Pa de pessic de la tieta amb xocolata dulcey i fruita de temporada. 8,25€

Tocinet de cel amb blat de moro i cumquat. 8,25€

Xuixo de crema de la pastisseria “Armengol” amb xocolata Valrhona (70%). 8€

Pastis de formatge “Cipresaia”. 8,25€

Avís per a les persones
amb al·lèrgies o intoleràncies

Aquest establiment té a disposició dels clients infor- mació dels plats que ofereix. Consulta l’apartat Taula d’al·lèrgens per a més informació.