CARTA DE MENJARS
La nostra cuina, de temporada i de mercat, engloba tocs culinaris de la cuina catalana i francesa, mesclant i adaptant ingredients d’altres països que enriqueixen la diversitat i sabors de les nostres elaboracions.
Llums…
PER COMENÇAR
Pa de pagès de la “Puntual” amb tomàquet
de penjar 4,25€
Anxoves de l’Escala Premium 000 (6 filets) 19€
Croquetes meloses casolanes de rostit i pernil
ibèric 3,25€/u
Canyuts del delta de l’Ebre a la brasa 24€
Wantun de gamba cruixent especiat amb Ras el
Hanout i escuma agredolça (6 unitats) 18€
Ostres Speciales Gillardeu nº2 (Normandia) al
natural 5,90€/u
Ostres Speciales Gillardeuau nº2 (Normandia)
amb sopa de ceba, formatge comté cruixent i
trompetes de la mort 8,85€/u
Patates braves amb salsa d’ají groc i
sobrassada artesanal de porc negre de Can
Company 8,85€
Embotit artesanal de “Rubia Gallega” madurada
“Secret 07” 26€
Selecció de formatges artesans afinats de “Cal
Formatger”15€/22€
CÀMERES,
per a continuar
Carpaccio de magret d’ànec de ‘Coll Verd’
fumat a la brasa, amb salsa hoisin ar tesanal,
dauets de cogombre i pell de pollastre cruixent 19,50€
Tiradito Nikkei de peix salvatge del dia, amanit
amb llet de tigre al Rocoto, fonoll fresc i blat de
moro 26€
Tàrtar de remolatxa amb poma verda de
Girona i trompetes de la mort, maionesa de
praliné d’olives verdes i crème fraîche trufada. 19€
Terrina de pintada amb foie-gras, amanida de
brots silvestres i fruits vermells frescos 25€
(Suplement de tòfona Melanosporum 8€)
ACCIÓ!
plats protagonistes
Pèsols del Maresme amb tripa de bacallà,
“Rubia gallega”, bolets silvestres i holandesa
de pebre verd . 29,50€ (Suplement de tòfona
Melanosporum 8€)
Vieires a la brasa amb salsa beurre blanc,
textures de carabassa i nyàmera 29€
Filet de Corball salvatge del mediterrani amb
salsa Hunsao i albergínia xinesa d’Hor ta
Tramuntana 32€
Pota de pop de Llançà a la brasa amb
ximixurri marí, ensalada d’algues marines i
parmentier de patata 29€
Llamàntol blau nacional amb la seva salsa,
parmentier de patata, lletons de xai cruixents i
bolets silvestres.45€
Steak tartar de vedella sobre el moll de l’os de
la vaca fet a la brasa, coronat amb garoines
fresques
Caneló tradicional de 3 carns amb beixamel
trufada i bolets silvestres saltejats 26€
(Suplement de tòfona Melanosporum 8€)
Lletons de vedella amb múrgoles a la crema,
salsa de rostit i un vel de papada ibèrica 32€
(Suplement de tòfona Melanosporum 8€)
Terrina de garrinet de porc negre de “Can
Company” amb poma de Girona i un toc de
wasabi 36€
Txuletón de vaca Vella madurada a la brasa
amb pebrots del piquillo de Lodosa. (1Kg)79€
Arròs del dia del Xef (Dissabtes i diumenges al migdia)
FINALS FELIÇOS
per treure’s el barret!
Pa de pessic de la tieta amb xocolata dulcey i fruita de temporada. 8,25€
Tocinet de cel amb blat de moro i cumquat. 8,25€
Xuixo de crema de la pastisseria “Armengol” amb xocolata Valrhona (70%). 8€
Pastis de formatge “Cipresaia”. 8,25€
Avís per a les persones
amb al·lèrgies o intoleràncies
Aquest establiment té a disposició dels clients infor- mació dels plats que ofereix. Consulta l’apartat Taula d’al·lèrgens per a més informació.