Cipresaia, sinònim d’hospitalitat. Un nom amb història. Heretem el nom i el lloc on l’abril del 1978 el Sr. Quico Viader va inaugurar un dels restaurants més emblemàtics i reconeguts de l’època al casc antic de Girona.
Continuem el llegat amb una nova visió de la gastronomia i de l’espai. Al nou CIPRESAIA hi trobaràs una cuina de temporada i de mercat, humil i de qualitat… al costat d’una selecció de vins meditada i acurada.
BENVINGUTS AL CIPRESAIA
BENVINGUTS AL CIPRESAIA
LA CARTA
LLUMS…
PER COMENÇAR
Pa amb tomàquet
4€
Anxoves del Cantàbric (6 filets)
16€
Croquetes meloses de rostit i pernil Ibèric
2,95€/u
Canyuts del delta de l’Ebre a la brasa
22€
Ostres Speciales Gillardeau al natural nº2
5,80€/u
Ostres Speciales Gillardeau nº2 amb salsa ponzu i cor de tomàquet
7,80€/u
Patates braves “Viader” amb ají groc i sobrassada de Can Company
8€
Pernil ibèric de gla
25€
Taula de formatges artesans
12€/20€
CÀMERES,
per a continuar
Amanida de mongeta verda fina amb vinagreta cítrica, favetes, xampinyons Portobello i menta
16€
Sandwich de pastrami amb formatge comté i beixamel trufada
16€
Carpaccio de magret d’ànec fumat a la brasa, salsa hoisin artesanal, cogombre i pell de pollastre cruixent
18€
Ceviche Nikkei de llampuga amb alvocat a la flama i blat de moro
24,50€
Caneló d’alvocat amb ensaladilla de “Txangurro”, maionesa de plàncton i caviar
22,50€
ACCIÓ!
plats protagonistes
Vieires a la brasa amb beurre blanc de “Pisco”, síndria i nyàmera cruixent
26,50€
Corball salvatge amb suquet cítric de pastanaga i escopinyes
27€
Pota de pop a la brasa amb ximixurri marí, algues marines i parmentier de patata
26€
Llamàntol nacional amb la seva salsa, cremós d’api-rave, lletons de xai i rossinyols
38€
Steak Tartar de Wagyu “Santa Rosalia” amb moll de l’os a la brasa i anguila fumada
26,50€
Blanqueta de Pintada en dues coccions amb xampinyons i verdures de l’Horta Tramuntana
26€
Arròs sec d’anguila del delta de l’Ebre amb cansalada ibèrica i allioli de safra (Min. 2 persones / preu per persona)
25,50€
Entrecôte de vaca vella “Discarlux” madurada a la brasa amb pebrots del piquillo fumats
35€